(HIT VIDEO) NIJE ZNALA ŠTA JE SNAŠLO! Reakcija Angele Merkel u parlamentu nasmejala sve

Autor: Republika

Svet

20.02.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka kancelarka važi za izuzetno disciplinovanu osobu, a evo šta se događa kada ona usred pandemije koronavirusa zaboravi da stavi masku u zatvorenom prostoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Angela Merkel

Nemačka kancelarka Angela Merkel važi za jednu od najdisciplinovanijih osoba na svetskoj političkoj sceni, a u kolikoj meri je to tačno svedoči i njeno ponašanje tokom pandemije koronavirusa jer se kruto drži svih propisanih mera i ni u jednom momentu ne krši nijednu od njih.

Tako joj je od posebne važnosti da u svakom trenutku u javnosti nosi masku kako bi bila primer svim građanima, međutim, kao i svakom čoveku od krvi i mesa i njoj se dogodi da nekad nešto slučajno zaboravi, pa i da na usta i nos stavi adekvatnu zaštitu. 

I baš to joj se dogodilo nakon što je u parlamentu svoje zemlje tokom govora na kratko skinula masku i spustila je na govornicu, a zatim se vratila na svoje mesto kao da se ništa neobično ne događa. Ipak, čim je sela ona se setila šta je učinila i sa stolice skočila kao oparena.

Njena urnebesna reakcija nasmejala je sve okupljene parlamentarce, a kasnije na društvenim mrežama izazvala salve duhovitih komentara.     

 

          

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading