MONSTRUM IZ TURSKE! Trudnu ženu gurnuo u provaliju da bi uzeo pare od osiguranja

Autor: Republika

Svet

17.02.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hakanu Ajsalu sudi se za dvostruko ubistvo jer je nesrećna Semra bila u sedmom mesecu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Turčin Hakan Ajsal (40) gurnuo je svoju trudnu suprugu Semru (32) sa litice i tako ubio i nju i njihovo nerođeno dete da bi mogao da se dočepa životnog osiguranja nesrećne žene u iznosu od oko 47.000 evra.    

Semra je bila u sedmom mesecu trudnoće, pa se monstrumu sada sudi za dvostruko ubistvo. 

Stravičan zločin dogodio se u junu 2018. kada je par Ajsal bio na letovanju u Dolini leptira u turskom gradu Mugla. U jednom trenutku ubica je pozvao suprugu da se fotografišu na ivici litice kako bi navodno napravili što lepšu uspomenu, a zatim je gurnuo ženu i ubio je. Da slučaj bude strašniji, Hakan je u telefonu zadržao fotografije nastale neposredno pre ubistva kako bi se opravdao u policiji da je to bila nesreća.  

Nakon što smo se fotografisali supruga je ostavila mobili u torbu. Onda mi je ponovo rekla da joj ga dodam. Ustao sam i napravio nekoliko koraka i onda sam čuo da vrišti. Okrenuo sam se i nije je bilo. Nisam je gurnuo – branio se Hakan. 

Međutim, odalo ga je to što je neposredno nakon zločina otišao u osiguravajuću kuću kako bi podigao ženin novac, a istragom je dalje utvrđeno da je Semra ranije zbog njega podigla tri kredita. 

Hakan bi mogao da bude osuđen na doživotnu robiju. 

 

  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading