MLADOJ MAJCI CURI MOZAK KAD USTANE! Posle carskog reza Britanka prinuđena da leži i ne ustaje

Autor: Republika

Svet

16.02.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Kon (29) prošla je pakao nakon što su lekari verovali da samo muči muku sa jakom migrenom

RepublikaFoto: printscreen/mirror.co.uk
Viktorija Kon ne može da pruži pažnju detetu kakvu bi želela 

Mlada majka Viktorija Kon (29) iz britanskog grada Njutaunardsa osuđena je da sve vreme leži ravno na leđima i nije u stanju da se posveti svojoj bebi Šarlot jer čim ustane njoj iz glave počne da se izliva moždano tkivo. Ta zastrašujuća zdravstvena komplikacija, prenosi britanski tabloid Miror, pojavila joj se nakon carskog reza i epiduralne anestezije. 

Naime, za sve je, kako se objašnjava, kriv ubod kojim se epidural ubrizgava u kičmeni kanal i koji je Viktoriji kratkoročno saniran takozvanim krvnim flasterom. Međutim, nekoliko meseci po napuštanju bolnice njoj se stanje iznenada zakomplikovalo, osetila je stravičnu glavobolju i odmah shvatila da nešto ozbiljno nije u redu. 

- Lekari bolnice gde sam prvo lečena tvrde da sada ne mogu da mi pomognu na isti način, a odbijena sam i na privatnim klinikama. Najgore od svega je trpeti taj bol koji nastaje jer mozak bukvalno nalegne na lobanju i pritisne nerve - ispričala je očajna Viktorija sa suzama u očima i dodala da se koplja lome preko njenih leđa jer je pod istragom lekar koji ju je lečio. 

- Neurolog doktor Majkl Vat je pod istragom da li mi je postavio pogrešnu dijagnozu i dok ne bude otkriveno šta se dogodilo ja sam prinuđena da ovako čekam - istakla je mlada majka dok leži prikovana za krevet.         

RepublikaFoto: printscreen/mirror.co.uk
Čitava Britanija zatečena je pričom mlade Viktorije koja je do pre nekoliko meseci mogla da živi normalno 

Viktorijin muž Kurtis (30) postao je njen glavni oslonac, pa joj, osim kada je u pitanju čuvanje deteta, pomaže i dok jede i kada treba da se istušira. 

- Najteže joj je što se dobro oseća dok leži, kao da se ništa ne dešava, a onda kad ustane bude katastrofa - ispričao je on.  

Inače, kada se Viktorija prvi put požalila lekarima na zastrašujuće glavobolje, bili su joj prepisani lekovi za migrenu. Tek joj je kasnije na jednoj privatnoj klinici potvrđeno da boluje od retkog stanja curenja moždane tečnosti, pa je i podvrgnuta tretmanu krvnog flastera. 

Sada, međutim, ne postoji način da joj se ponovo pomogne na taj način jer je bolnica u njenom gradu pod istragom, a odlazak u neku drugu medicinsku ustanovu je na čekanju zbog stanja sa koronavirusom.          

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading