MILIONER SA 23 GODINE MLAĐOM DEVOJKOM IMA 11 DECE Objasnio kako namerava da ih ima 105

Autor: Republika

Svet

15.02.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Galip Ozturk sa suprugom Kristinom rešio da obori sve rekorde, iako je ona prirodnim putem na svet dosad donela samo jednu bebu

RepublikaFoto: Instagram/galipozturkofficial
Ponosna mlada majka

Milioner Galip Ozturk iz primorskog grada Batumi u Gruziji sa svojom 23 godine mlađom devojkom Kristinom (23) ima 11 dece, a kako tvrdi, njih dvoje su se dogovorili da se tu neće zaustaviti, već da će imati 105 naslednika. 

Kristina, koja je poreklom iz Moskve, bila je samohrana majka devojčice Vike kad je odlučila da otputuje do suptropskog raja nazvanog Las Vegas Crnog mora. Kada je tamo srela Galipa zaljubila se, kako je rekla, na prvi pogled i otad je on njen "mentor, vodič i bajkoviti princ." I Galip je potvrdio da je to bila ljubav na prvi pogled.

- S njom je sve veoma lako. Uvek joj je osmeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena. Ona je supruga kakvu sam oduvek želeo, nebrušeni dijamant s čistim i dobrim srcem - ispričao je on za britanski  tabloid Miror.

Nakon prvog spoja stvari su se brzo razvijale. Kristina je sa sobom povela i svoju ćerku Viku i preselila se u Batumi. Par je odmah rešio da ima veliku porodicu i tome se nije protivio ni milioner, inače vlasnik lanca luksuznih hotela, iako iza sebe već ima jedan brak i dvoje dece. 

Ipak, i Kristina i Galip su brzo shvatili da Kristinina reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama, pogotovo zbog teškog podnošenja vantelesne oplodnje, pa su se odlučili na surogat majčinstvo koje se smatra legalnim u Gruziji. Osim toga, Galip ima dovoljno novca da priušti potencijalne surogat majke, budući da jedna trudnoća košta oko 8.000 evra.  

Sve potencijalne kandidatkinje za surogat majčinstvo prolaze kroz savetovanje i potpisuju pravne papire pre nego što zatrudne s decom koja genetski potiču od Kristine i njenog supruga.
 

RepublikaFoto: Instagram/galipozturkofficial
Galip i Kristina sa četvoro naslednika

- Trenutno imam 10 dece i najnoviju bebu Oliviju, koja nam je stigla krajem prošlog meseca. Zasad sam sama rodila jedino svoju najstariju ćerku Viku i to pre šest godina. Ostala deca su genetski naša, od supruga i mene, ali su ih nosili surogati - rekla je Kristina i i priznala da ne zna koliko će dece imati na kraju. 

- Znam samo da sigurno ne planiramo da stanemo na broju 10. Jednostavno nismo spremni da razgovaramo o konačnom broju. Sve ima svoje vreme - istakla je ona, dodajući da svi misle da ima dadilja onoliko koliko ima dece, ali da u stvari ona svaki dan provodi sa svojom decom i uglavnom sama brine o njima.  

Inače, par je imao problem samo s jednom surogat majkom jer nije želela da se odvoji od bebe, ali pravno nije imala nikakvih osnova da je zadrži dete, pa je na kraju morala da ga da Ozturkovima.

Gruzija dopušta surogat majčinstvo od 1997, ali pod uslovom da je par u braku i da su oboje heteroseksualci.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading