SVE JOJ SE SMUČILO! Melaniji puk'o film, ono što sprema Trampu će ga TOTALNO DOKRAJČITI

Autor:

Vesti

13.02.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tamp je, prema pisanju stranih medija, posle izlaska iz Bele kuće hladna u odnosu prema suprugu i bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu i mnogima deluje da je na pomolu razvod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp

Melaniju je razbesneo protest Donaldovih pristalica u Kapitolu koji je doveo do hoasa i smrti pet osoba i nije zadovoljna načinom na koju su napustili Vašington. 

Godinama se piše o problemima u njihovom braku, a tome svedoče i video-snimci na kojima Melanija često odbija da stoji ili se drži za ruku sa mužem, a poslednji izveštaji i priče o Trampovoj prevari su pogoršale već poljuljane odnose. 

- Nije ništa uradila posle nasilnih protesta. Nije se oglasila. Znala je da neće da dobije ništa ako nešto kaže na tu temu - rekla je njena bivša saradnica koja želela da ostane anonimna. 

 

"CNN" prenosi da je Melanija nakon odlaska iz Bele kuće provela dane u Floridi u spa centru daleko od Trampa. Vreme provodi sa roditeljima, a samo za večeru se viđa sa suprugom. 

Kako prenose mediji Melanijina rutina trenutno se ne razlikuje od one kada je bila prva dama. Kažu i da je odbila nekoliko intervjua u kojima bi razgovarala o odlasku iz Bele kuće i novoj prvoj dami Džil Bajden. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Izvori tvrde da sat otkucava i da je pitanje trenutka kada će se razvesti. Sa druge strane pojedini prijatelji tvrde da su Trampovi srećni u braku i da je sve u redu nakon odlaska iz Bele kuće. 

Pre dve nedelje zvezda filma u industriji za odrasle otvoreno je govorila odnosu sa Trampom dok je bio u braku sa Melanijom, piše B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MajaM

13.02.2021 20:58

To su samo Cnn zelje.