VEROVALI SU DA ĆE ZAVRŠITI NA RESPIRATORU: Tramp zbog korone bio na IVICI SMRTI?!

Autor:

Svet

12.02.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp imao je u oktobru teži oblik koronavirusa nego što je bilo rečeno javnosti tada, navodi se u novom izveštaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp (Foto: Ilustracija)

- Tramp je nakon zaražavanja kovidom-19 imao ekstremno nisku saturaciju kiseonika u krvi u jednom trenutku, kao i problem sa plućima zbog upale izazvane koronom - javlja Njujork Tajms, pozivajući se na četiri osobe upoznate sa Trampovim stanjem, prenosi Si-En-Bi-Si.

Njegovo stanje pre nego što je transportovan u vojnu bolnicu, navodi list, je bilo toliko loše da su "zvaničnici verovali da će ga priključiti na respirator".

Kako Tajms dalje piše, osoba bliska bivšem predsedniku negirala je navode da je on bio smrtno bolestan.

List dalje ističe da je Trampov medicinski tim mesec dana pre izbora u SAD, početkom oktobra prošle godine, nakon njegove hospitalizacije, pokušao da ublaži ozbiljnost njegovog zdravstvenog stanja u izjavama za javnost.

Tramp je bolnicu napustio tri dana nakon primanja eksperimentalne terapije.

Samo dva dana pre nego što je otkrio da je oboleo od kovida, on je učestvovao u debati sa tadašnjim demokratskim kandidatom za predsednika Džoom Bajdenom.

Bajden je lako osvojio izbore koji su bili održani nakon što je Tramp mesecima umanjivao ozbiljnost pandemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading