BIVŠEM ŠEFU SAD NE DAJU DA SE BRANI! Nema mu povratka na Tviter

Autor: Republika

Svet

11.02.2021

10:40 >> 10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijski direktor internet-giganta Ned Segal obrazložio je da kada se nekome jednom ukloni nalog sa popularne mreže, to znači zauvek

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp 

Tviter, koji je odlučio trajno da suspenduje profil bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, optužujući ga da je on tu platformu koristio za širenje mržnje i pozivanje na nasilje, objavio je da mu neće biti dozvoljeno ponovno aktiviranje naloga. To se dogodilo u trenutku suđenja donedavnom američkom lideru pred Senatom zbog pobune u Kapitolu 6. januara, te se na trajnu blokadu pristupa Tviteru gleda kao na onemogućavanje Trampu da se brani na sebi svojstven način.

- Prema našim pravilima, kada ste uklonjeni s platforme, uklonjeni ste, bilo da ste komentator, finansijski direktor ili aktualni ili bivši političar - rekao je finansijski direktor kompanije Tviter Ned Segal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trampov nalog ugašen je nedugo nakon upada na Kapitol 

Podsetimo, u svojoj poslednjoj objavi pre suspenzije profila Tramp je iskazao razumevanje i ljubav za napadače na Kongres.

- Znam kako se osećate, ukrali su nam izbore, glatku pobedu. Svi to znaju, posebno druga strana, ali sad morate ići kući. Mi vas volimo - napisao je on tada.  

Tramp je, inače, imao skoro 90 miliona pratilaca na Tviteru, pa uklanjanje njegovog profila nije prošlo bez kritika kako njegovih pristalica, tako ni branilaca slobode na internetu. 

 

 

 


 

      

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading