POBEDILA KORONU U 117. GODINI: Uspela sam jer se ne bojim smrti

Autor: Republika

Svet

10.02.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešna časna sestra iz Francuske nije imala nijedan ozbiljan simtpom bolesti uprkos svojim godinama, a tvrdi da je presrećna jer ima šansu da sutra proslavi rođendan

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lusil Rendon

Francuska časna sestra Lusil Rendon pobedila je koronavirus u 117. godini i time postavila svetski rekord kao najstariji pacijent koji je zdrav izašao iz bitke sa opakom bolešću. Međutim, ono što je najinteresantnije jeste činjenica da vremešna Francuskinja nije imala nijedan teži simptom infekcije, a sama tvrdi da je to sve dobro prošlo po nju samo zato što se ne plaši smrti.    

Sestra Andre, kako glasi Lusilino ime nakon što se zamonašila 1844, otkrila je i da nije ni sanjala da ima virus, ali da je srećna što je dve nedelje od pozitivnog rezultata dobila rezultat testa da je negativna. Tako će, kako kaže, na miru sutra proslaviti svoj 117. rođendan. 

- Bila sam Izolovana od ostalih u domu, ali sada se osećam potpuno oporavljenom i moći ću da se radujem na rođendanu - iskrena je sestra Andre.

Inače, ona je slepa i koristi invalidska kolica, a prema rečima Dejvida Tavela, portparola doma za stare u Tulonu, sestra Andre je imala mnogo sreće.       

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading