PLAŠE IM DILERE! Mafija zahteva od vozača Hitne pomoći da ne koriste sirene! HAOS!

Autor: Republika

Svet

07.02.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovo se dešava!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Italijanska mafija tražila je od vozača Hitne pomoći u Napulju da više ne koriste sirene i rotaciona svetla jer tako plaše dilere droge koji ih mešaju sa policijskim vozilima.

Molba mafijaša dogodila se posle incidenta prošle subote kada su hitnu pomoć presrela dva člana bande preteći vozaču zbog uključene sirene dok je jurio da pomogne stanovniku.

Dvojica muškaraca prišla su hitnoj pomoći na velikom motoru, a vozaču su pretili udarajući u prozor.

- Zar niste razumeli da ovde ne možete da koristite sirenu? Isključite je ili ćemo pucati u vas - rekao je jedan od muškaraca.

Nakon toga, vozač je morao da zatraži od policije da ga sprovede kroz područje nazad na sigurno.

- Već nam je naređeno da ne koristimo sirene u drugim naseljima, uključujući Sanitu i Trajano, gde lokalna ambulanta uključuje sirenu tek nakon što napusti područje - rekao je Manuel Ruđero, jedan od lekara za hitne slučajeve.

 
Član lokalnog parlamenta Alesandro Amitrano takođe je pozvao na povećanu zaštitu vozača hitne pomoći od članova bandi koje smatraju da su iznad zakona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading