MA KAKVE KLIMATSKE PROMENE, SVE JE FARSA! Greta Tunberg pokazala pravo lice: Tinejdžerka podstiče proteste širom sveta!

Autor: Republika

Svet

05.02.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale maske!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greta Tunberg

Tinejdžerka Greta Tunber, koja se svetskoj javnosti predstavila kao nezavisni borac za ekološka pitanja, izazvala je talas burnih reakcija pošto se najdirektnije umešala u unutrašnja pitanja druge najmonoljudnije zemlje sveta - Indije.

 

 

Ona je, naime, kako prenose strani mediji, podstakla proteste indijskih farmera objavivši na Tviteru "spisak alata" sa savetima za pristalice protesta indijskih farmera.

U dokumentu čije je poreklo nejasno a koji su očigleno kreirali aktivisti, navedeni načini da se doprinese protestima protiv farmera, uključujući poruke o zalihama i hashtagove za širenje na društvenim mrežama, kao i savete o organizovanju skupova.

Za samo nekoliko sati, tvorci su „komplet alata“ isključili iz mreže i zamenili ga sa mnogo kraćom verzijom, pri čemu je Tunberg primetila da je prethodni dokument „zastareo“ dok je delila novu misiju.

Njen tvit naišao je na brojne reakcije i optužbe da pomaže strancima da destabilizuju tu temlju.

- Hvala što ste izložili imovinu koja će se koristiti u izvođenju podlih projekata čiji je cilj povrediti indijski suverenitet, bratstvo i svojstvenu sekularnu strukturu - rekao je jedan korisnik.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading