GOSPODE BOŽE: Sipala majci OTROV u čaj, da bi nasledila njenu KUĆU!

Autor: Republika

Svet

03.02.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijka Latila Davi (42) iz Darbange ubila je majku Prinu (64) nakon što ju je otrovala dok je pila čaj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto Ilustracija

Latila je godinama muku mučila sa zdravstvenim stanjem budući da nije mogla da zatrudni. Njeno finansijsko stanje se rapidno pogoršalo i počelo je da joj “gori pod nogama”.

Jedini spas videla je u nasleđivanju majčine kuće (mada je Prina uvek govorila da njoj ništa neće ostaviti), ali to bi jedino moglo da se dogodi ako bi žena preminula. Kako ionako nije bila s njom u dobrim odnosima, pošto je majka stalno dominirala njenim životom sa svojim zahtevima, Latila je smislila da je otruje, prenosi Bihar 24.

Verovala je da niko neće otkriti šta je učinila i pokušala je da proda priču da je majka umrla prirodnom smrću, odnosno posle infarkta.

Priča je krenula naopako čim se familija okupila, kao i kad je došla policija. Neki članovi familije tražili su autopsiju znajući da ćerka nije volela majku i bili su u pravu.

 

 

 

Rezultati autopsije stigli su odmah posle sahrane, na kojoj je Latila dobila dve najgore moguće vesti.

Prvo je policija saopštila da je majka ubijena i Latila je kao prva i jedina osumnjičena privedena u stanicu u Darbingi.

Druga, po nju još gora vest, Prina je zaista ostavila testament i u njemu je, verovali ili ne, pisalo da SVE ostavlja ćerki.

Latilu je ova informacija dotukla, pošto je familija odmah tražila da se u svetlu tragičnih događaja poništi testament, što će narednih dana i biti učinjeno, te ćerka, ne samo što će ostati bez ičega, već će naredni period života provesti u zatvoru, piše "Objektiv".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading