NAPRAVIO ŽURKU U SRED PANDEMIJE: Indonezija deportovala Rusa koji je prekršio mere protiv korone!

Autor: Republika

Svet

25.01.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski influenser Sergej Kosenko deportovan je danas iz Indonezije nakon što je priredio zabavu u luksuznom hotelu na ostrvu Bali, kojoj je prisustvovalo više od 50 ljudi uprkos ograničenjima uvedenim zbog korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Kosenko

Na zabavi održanoj 11. januara prekršeni su zdravstveni protokoli uvedeni radi borbe protiv širenja korona virusa, rekao je šef regionalne kancelarije Ministarstva prava i ljudskih prava na Baliju Džamaruli Manihuruk, preneo je AP.

Sergej Kosenko, koji na svom Instagram nalogu ima više od 4,9 miliona pratilaca, stigao je u Indoneziju u oktobru sa turističkom vizom.

Službe za imigraciju na Baliju odlučile su da ispitaju Kosenkove aktivnosti nakon što je u decembru na društvenim mrežama objavio snimak na kojem vozi motorcikl sa putnicom sa pristaništa u more.

Mnogi Indonežani su osudili to kao nepromišljeno i potencijalno opasno po životnu sredinu.

Manihuruk je rekao da je imigraciona istraga otkrila da je Kosenko učestvovao u aktivnostima kojima je prekršio turističku vizu promovišući kompanije i proizvode.

Nakon najave o deportaciji, Kosenko je rekao novinarima da voli Bali i da se izvinjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading