(VIDEO) BEZ MILOSTI! POLICIJSKI DŽIP GAZI DEMONSTRANTE: O ovom snimku bruji ceo svet!

Autor: Republika

Svet

25.01.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka policija brutalno je džipom pregazila nekolicinu demonstranata, javljaju strani mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Incident se dogodio u Takomi u Vašingtonu, a ceo slučaj brzo je postao viralan na društvenim mrežema.

Kao što se može videti na snimku, grupa demonstranata najpre je okupljena oko policijskog vozila, da bi nekoliko sekundi kasnije policajac za volan rešio da doda gas i doslovno pregazi okupljene.

Komentari snimka su različiti.

Dok jedni osuđuju policijsku brutalnost, drugi tvrde da je reakcija policije opravdana i da niko ne bi trebalo da se "igra sa organima reda".

Inače, kako prenose strani mediji, policijski službenik koji je upravljao automobilom, a čiji identitet nije poznat, postavljen na administrativno odusustvo. 

- Strahujući za svoju sigurnost, policajac je vozio napred udarajući jednog po jednog pojedinca dok je pokušavao da izađe iz nebezbednog područja. Kada je uspeo da dođe do bezbednog mesta odmah je pozvao hitnu pomoć - navodi se u saopštenju.

 - Službenik koji je umešan u incident je čovek sa 58 godina koji je pripadnik policijske uprave u Takomi 29 i po godina - dodaje se.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading