MASOVNO UBISTVO U SAD! Ubijeno pet osoba i nerođeno dete

Autor: Republika

Svet

25.01.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje pet osoba ubijeno je u pucnjavi u stambenoj zgradi u američkom gradu Indijanpolisu, u državi Indijana, javlja AP pozivajući se na lokalnu policiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je saopštila da je reč o ubistvu sa predumišljajem. Kako javlja “Njujork post”, u pucnjavi je ubijeno pet osoba i nerođeno dete.

Poziv o pucnjavi policija je primila oko 4.00 časa po lokalnom vremenu, a po dolasku na lice mesta zatekli su ranjenog tinejdžera. Kasnije su policajci dobili informaciju da se pucnjava dogodila i u susednoj kući u kojoj je pronađeno pet tela.

U istragu su uključeni lokalna policija i Federalni istražni biro. Još niko nije priveden, a iz policije nisu moglu da kažu da li je reč o jednom ili više napadača. Ali, “Indijanapolis star” navodi da policija veruje da je napad bio targetiran.

Gradonačelnik Indijanpolisa Džoe Hogset rekao je da je reč o masovnom ubistvu.

- Ono što se dogodilo jutros nije bio prosto čin oružanog nasilja već masovno ubistvo – rekao je on.

Šef policije Indijanapolisa Rendal Tejlor istakao je da je ovo pucnjava sa najviše žrtava koju su imali za više od deceniju. Motiv ubistava još nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading