(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HULIGANI ISPREBIJALI DEČAKA (15), VARVARSKO NASILJE NASRED ULICE! Grupa sa štanglama UNAKAZILA momka, leži kao fleka

Autor: Republika

Svet

24.01.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Pariza dolazi užasan snimak na kojem se vidi brutalno prebijanje mladića ukrajinskog porekla. Ovaj napad je glavna vest u francuskim medijima.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Grupa premlaćuje mladog Ukrajinca

Umalo linčovan, Jurij, star 15 godina, bori se za život u bolnici. Njega su metalnim šipkama skoro na smrt prebili desetak mladića, pišu Novosti.

Njegov rođak Petro, ​​kojeg je LCI kontaktirao u četvrtak, izuzetno potresen kaže za francuske medije da je Jurij bio sa nekim prijateljima nakon škole, bilo je između 17 i 18 sati.

- Stigla je gomila ljudi, očigledno iz Vanvesa. Očigledno su tražili mlade ljude iz komšiluka. Čini se da je to priča o suparničkim bandama. Sigurno su mislili da je Jurij jedan od ljudi koje su tražili. A kada je moj rođak pokušao da pobegne, pao je na zemlju i tamo su ga pretukli. Zaista ne mislim da je Jurij na bilo koji način umešan u ovakvu priču - rekao je on.

Svedoci ovog užasnog prebijanja su brzo pozvali pomoć. Policija i prva pomoć brzo su stigli na lice mesta. Napadači su već bili pobegli. Žrtva je još bila na zemlji.

 

Uz podršku hitnih službi, Jurij je primljen u hitnu bolnicu.

- Kada sam ga video u vatrogasnom vozilu, na nekoliko mesta mu je bila otvorena lobanja, bilo je zaista užasno. Napali su ga gvozdenim šipkama i štakama. Rekao mi je da ne poznaje pojedince, da ga boli, da mu je hladno i da ne želi da umre - kaže Natalija, Jurijeva majka.

Povodom ovog događaja oglasio se veliki broj javnih ličnosti. Ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen je dao podršku mladiću i njegovoj porodici i rekao da će istraga dovesti do toga da se počinioci privedu pred lice pravde.

Marin Le Pen je osudila napad.

- Izuzetno nasilni napad na mladog Jurija u Parizu: moramo li se naviknuti na ovu divljinu? Moramo li se naviknuti na ove varvarske linčeve? Danas Jurij, sutra ko? Vlada više ne može zatvarati oči pred ovom svakodnevnom ultranasilju i da na nju odgovara samo kroz kulturni izgovor! - rekla je ona.

Po poslednjim informacijama, pošto je bio prvobitno stavljen u veštačku komu, Jurij se probudio i stanje mu se poboljšava. Njegova majka se samo nada da će moći ponovo biti isti kao pre pored toga što mu je bila otvorena lobanja na nekoliko mesta, polomljene ruke i rebra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading