OVO JE HIT: Čovek se MESEC DANA krio na AERODROMU, jer se plašio KORONE!

Autor: BBC, Republika

Svet

19.01.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto Ilustracija

Policija je na čikaškom aerodromu uhapsila muškarca kada su pripadnici obezbeđenja od njega zatražili dokumente. Aditja Sing (36) se zbog pandemije koronavirusa navodno bojao da leti avionom pa je potpuno neopaženo proveo čak tri meseca u obezbeđenom delu Međunarodnog aerodroma u Čikagu, objavilo je američko državno tužilaštvo.

Policiji je pri proveri dokumenata pokazao identifikacijsku karticu na kojoj je pisalo "mendažer" ali stvarni je vlasnik njen nestanak prijavio još u oktobru.

Ustanovljeno je da je Sing iz Los Angelesa na čikaški aerodrom O'Hare stigao 19. oktobra.

Chicago Tribune piše da je Sing kazao kako je službenu karticu radnika aerodroma pronašao na terminalu, a s obzirom na to da je zbog pandemije koronavirusa bio previše uplašen da se vrati kući, odlučio je ostati u zgradi.

Pomoćnica državnog tužioca Ketling Hagerti je na sudskome ročištu rekla da je uspevao da preživi uz pomoć ostalih putnika. 

 

Sing živi u predgrađu Los Anđelesa i po podacima javnog branioca nema kazneni dosije. Nije poznato zbog čega je boravio u Čikagu.

Optužen je za krivično delo upada u zabranjeno područje aerodroma i za krađu identifikacijske kartice. Zabranjen mu je ulazak u aerodrom i moraće da plati kauciju u iznosu od 1000 dolara.

Iz čikaškog Odeljenja za vazduhoplovstvo, koje nadzire gradske aerodroma, medijima su rekli da je slučaj još uvek pod istragom, ali je utvrđeno da muškarac nije predstavljao bezbednosni rizik ni za aerodrom ni za putnike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading