(VIDEO) "NJENA KRV JE NA MOJOJ RUCI": Svedok progovorio o JEZIVOM ubistvu u Kapitol Hilu!

Autor:

Svet

06.01.2021

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je navodno bio svedok pucnjave koja se u sredu dogodila u Kapitol Hilu progovorio je o onome što se dogodilo.

RepublikaFoto: twitter.com
Muškarac koji se nalazio pored ubijene žene

Usred haosa u američkom Kapitolu, Trampova pristalica je pogođena u vrat. Fox Njuz je kasnije od policije dobio potvrdu da je umrla od zadobijenih povreda.

- Bio sam tamo sa njom. Bilo je ili ona ili ja! I oni su upucali nju - rekao je muškarac novinaru Dejli Kolera Filipu Nietu, podižući ruku za koju je tvrdio da je prekrivena njenom krvlju.

Na pitanje prolaznika šta se dogodilo, muškarac je objasnio da se prepirka dogodila na vratima jedne od prostorija gde je bio "razbijen prozor" i "pucali su joj u vrat".

 

 

- Policija ili neka vladina služba ili ko već, upucali su je iz pištolja u vrat, ona je pala u moju ruku i na pod - nastavio je čovek. 

Na slikama se vidi kako žena, pro-Trampova demonstrantkinja, pada na zemlju i postaje nepokretna nakon što joj je pucano u prsa. Žena je prebačena iz Kapitola nešto pre 15 sati po američkom vremenu.

Još uvek nije poznato ko je pucao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading