(VIDEO) PRVA DAMA GA ĆAPILA PRED KAMERAMA, BAJDENOVA FACA POBEDILA: Blam o kom priča ceo svet! SE*SUALNE ALUZIJE NISU ZAOBIŠLE NI SRBIJU

Autor: Republika

Svet

03.01.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje - biće ovo duga godina za Amerikance.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džozef i Džil Bajden

Predsednički par Bajden trebalo je da tačno u ponoć u živom programu otvore šampanjac, kojim će se uz prasak oduševljenja ući u 2021. godinu.

I dok su milioni građana čekali izletanje čepa ispraćeno penom, Džil se malo zapetljala oko grlića. Pritegla je grlić, želeći da što pre otvori penušavac, ali joj je slabije išlo od ruke. 

Gledaoci su počeli da gube strpljenje, odustali su od euforije i u neverici gledali kako je prva dama bori sa flašom šampanjca.

Taj momenat je toliko postao "viralan" na internetu da nije zaobišao ni naše prostore. Seksualne aluzije na pokrete njenih ruku su očekivano bile neizbežne. Na to su se nadovezale i forice o njihovim godinama i iznenađujućem momentu da iz flaše ništa nije izletelo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading