DŽEK TRBOSEK ZA NJEGA JE MALA BEBA: Preminuo NAJKRVOLOČNIJI UBICA SVIH VREMENA, zadavio PREKO 90 ŽENA

Autor: Tanjug, Republika

Svet

31.12.2020

17:45

Semjuel Litl, čovek kojeg je FBI opisao kao najgoreg serijskog ubicu u istoriji SAD, umro je u 80. godini.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Litl je umro juče u kalifornijskoj bolnici, saopštilo je Ministarstvo za korekcije i rehabilitaciju te države, prenosi BBC.

Služio je doživotnu kaznu zbog ubistva tri žene od 2014. godine. Ali do trenutka svoje smrti, priznao je da je ubio 93 žene između 1970. i 2005. godine u 15-ak američkih saveznih država.


Bivši bokser ubijao je svoje žrtve, najčešće prostitutke i narkomanke, zadajući im jake udarce ili gušeći ih.
 


Policija veruje da su Litlova priznanja verodostojna i otvorila je onlajn stranicu na kojoj su snimci priznanja ubice koji je vrlo precizno, a ponekad i sa smeškom, pričao o ubistvima, a brojne žrtve još nisu identifikovane.

Objavljeni su i portreti žrtava izrađeni po sećanju zločinca u pokušaju da budu identifikovane.

- Procenjeno je da su brojne od tih smrti izazvane predoziranjem ili se mislilo da se radi o slučajnim smrtima ili neutvrđenog uzroka.

- Neka tela nisu nikada pronađena - precizira FBI na svojoj internet stranici.

Semjuel Litl, poznat i kao MekDauel, prvi put bio je uhapšen 2012. u centru za beskućnike zbog droge i prevezen je u zatvor gde je analiza njegove DNK rasvetlila smrt tri žene koje su do tada bile nerazjašnjene. Tako je 2014. godine osuđen za ta tri ubistva koja je počinio u Los Anđelesu između 1987. i 1989. godine. Sve tri žene bile su pretučene i ugušene.

 

Komentari (0)

Loading