LEKARI TVRDE DA NIJE POVEZANO: Izraelac primio VAKCINU protiv korone, pa UMRO od srčanog udara par sati kasnije!

Autor: Telegraf, Republika

Svet

30.12.2020

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan 75-godišnji muškarac u Izraelu preminuo je od srčanog udara nekoliko sati pošto je primio vakcinu protiv korona virusa, ali zvaničnici veruju da njegova smrt nije povezana sa cepivom.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Kako javlja "Jerusalem Post", on je primio u ponedeljak ujutru vakcinu, a u narednim satima je izgubio svest i preminuo u svom domu u Bet Šeanu, prenosi "New York Post".

Direktor u ministarstvu zdravlja Čezi Levi pokrenuo je istragu, ali inicijalni rezultati navode na zaključak da vakcina nije povezana sa smrću čoveka.

Kako se navodi, taj 75-godišnjak je imao više zdravstvenih problema, uključujući rak i srčane probleme. Takođe, i ranije je imao srčane udare, javlja "Times of Israel" .

Lokalni mediji ističu da nije pokazao nikakvu reakciju pošto je bio vakcinisan protiv koronavirusa, te su mu lekari dozvolili da se vrati kući, pošto im je rekao da se oseća dobro.

- Saosećamo se sa porodicom preminulog - naveo je Levi u saopštenju za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading