SEKS SKANDAL TRESE BRITANIJU: Konobarica u parlamentu otkrila šokantne detalje

Autor: blic.rs

Svet

10.11.2017

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učestale seks-afere u Velikoj Britaniji doble su još jedan nasatavak. Bivša konobarica kafića u parlamentu tvrdi da je čak 30 poslanika pokušalo da je odvuče u krevet i da su neretko bili preterano navalentni i nepristojni.

RepublikaFoto: instagram.com/tucan_92
Otkrila razmere perverzije britanskih političara

Alis Bejli (25) radila je kao menadžer u baru "Sports end soušal" (Sports and Social Bar) u sklopu britanskog parlamenta.

Tokom četiri godine koliko je bila zaposlena često je bila meta nepristojih ponuda britanskih paralmentaraca. Prema njenim rečima, u krevet je pokušalo da je odvede gotovo 30 poslanika.

Prvi nepristojan nasrtaj doživela je svega dva sata od početka smene prvog dana na poslu. Tada je imala 19 godina, a stariji poslanik čije ime nije želela da otkrije navodno ju je molio za seks. Drugi je pokušao da je dira u autobusu pošto je popio 12 krigli piva.

Alis kaže da se većina poslanika, pa i članova vlade, ponaša kao "odvratni matori perzverznjaci".

- Dozvoljavali su sebi sve i svašta jer sam bila samo mlada konobarica, a sebe su smatrali vrlo važnim ljudima kojima bi ja trebalo da budem na raspolaganju. Bili su vrlo jezivi, ali i jadni, s obzirom na to da su gotovo svi bili oženjeni i barem duplo stariji od mene - rekla je Alis.

Bejlijeva je britanskim medijima ispričala da su poslanici često pijani i da u tom stanju neretko nepristojno i neprimereno pipaju mlađe koleginice po hodnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading