(VIDEO) UŽAS U FRANCUSKOJ! Muškarac držao taoce u blizini Pariza, najmanje dve osobe ranjene!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

17.12.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju Le Parizijena, otvorena je istraga o incidentu, jer se sumnja da je muškarac u francuskom Domonu držao suprugu kao taoca nakon što je pucao u najmanje dve osobe.

Foto: twitter/Le Globe
Užas

GIGN (Nacionalna grupa za intervenciju žandarmerije) stigla je na mesto gde je muškarac držao suprugu kao taoca, a pre toga je pucao u najmanje dve osobe u Domonu, dvadesetak kilometara severno od Pariza, javili su francuski mediji.

Prema izveštajima, incident se dogodio oko 20 sati jer je osumnjičeni „bio zatvoren oko sat vremena“ sa suprugom. „Aktu17“ je izvestio da je jedna osoba ozbiljno povređena i da su obe žrtve prebačene u bolnicu.

​Incident se dogodio u departmanu Val-D'oi, a osumnjičeni je menadžer kompanije, izvestila je BFMTV pozivajući se na izvore upoznate sa slučajem. U izveštaju se navodi da je nekoliko ljudi bilo u zgradi pre nego što se incident dogodio.

Prema Le Parizijenu, državno tužilaštvo Pontoaza otvorilo je istragu u vezi sa „otmicom i nasiljem uz oružje“.

Video koji je navodno snimljen na licu mesta podeljen je na društvenim mrežama i pokazuje veliko prisustvo policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading