ITALIJANKA POSTALA HEROJ: Svojim činom SPASILA migranta od SIGURNE SMRTI!

Autor: Krstarica, Republika

Svet

13.12.2020

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafela, 25 godišnja devojka je heroj u Italiji ovih dana, jer je od sigurne smrti spasila jednog migranta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve se desilo u Meštrama, železničkom čvoru na severu Italije, blizu Venecije.

Devojka je izašla iz voza i primetila grupu ljudi koji su pokušavali, bezuspešno, ubediti očajnog migranta da se skloni sa železničkih šina.


Rafaela se ponudila da pokuša da ubedi očajnika da je takav gest nepotreban. Sela je sa njim na šine i ubeđivala ga da odustane od samoubistva.
 


-Čovek je bio potpuno konfuzan i pitao me je zašto želim da mu pomognem, njemu mizernom migrantu. Rekla sam da smo mi svi pre svega osobe. A onda sam krajem oka primetila da nam se pribliožava voz. Pokšala sam ga povući, srećom mašinovodza nas je video i kočio je - priča devojka koja je zbog svoje humanosti i požrtvovanosti postala heroj o kojemu pišu svi italijnaski mediji, a vesti o njoj su postale viralne na društvenim mrežama.

I migrant i Rafaela su ipak zadobili povrede, ali su srećom i zahvaljujući gestu hrabre devojke, ostali u životu, piše list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading