ZAR VAM JE OVO ŠALA?! Putin se RAZBESNEO, OVO ga totalno izbacilo iz takta: GDE VI GLEDATE?!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

13.12.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je čuđenje, šta rade ministri u situaciji, kada prihodi stanovništva padaju, a nezaposlenost i namirnice rastu, naglasivši da "to nije šala".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Realni prihodi su pali za, koliko, tri, 4,3 odsto, a cena šećera je porasla za više od 71 odsto. Ljudi se ograničavaju, jer nemaju novca za osnovne namirnice. Gde vi gledate? To je pitanje! Ovo nije šala - rekao je Putin, reagujući na izlaganje ministra za ekonomski razvoj Maksima Rešetnjikova o praćenju stanja na tržištu.

- Rekli ste da "pratite", a cene šećera rastu već nekoliko meseci. Znamo da u ovim uslovima opada i kupovna moć stanovništa. Stalno govorimo o tome - rekao je Putin.

- U uslovima, kada nezaposlenost raste, prihodi se smanjuju, osnovne životne namirnice skupljaju, vi mi pričate bajke o tome šta ćete uraditi. Održavaćete sastanke? Nadate se u agenciju za antimonopol - pitao je prisutne šef ruske države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading