SPAZILA IH SA PROZORA PA SE BACILA U AKCIJU: Silovala dva dečaka, pa rekla da ih niko nije terao da joj uđu u stan!

Autor: Objektiv, Republika

Svet

02.12.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Vinsent (32) iz Glousesteršajera na Ostrvu, inače majka dvoje dece, nekoliko meseci nije imala dečka. Uzvrtela se.

 

RepublikaFoto: facebook.com/Thea Vincent
Tea Vinsent

Počela je pandemija koronavirusa i nije imala mogućnosti da uveče po pabovima i klubovima upozna nekog novog, pa nije znala kako da "ispuni" svoje seksualne potrebe.

Za to vreme ispred njene kuće danima su fudbal igrala dva dečaka (14) od kojih se, kako je rekla u policiji, nije moglo razaznati "ko je od koga lepši i zgodniji".

Posmatrala ih je sa prozora a onda je rešila da krene u akciju. Sišla je napolje i ponudila im po flašu vode da se osveže. Oni su to prihvatili, a jedan od njih dao joj je i kompliment da nikada ne bi odbio ništa od tako lepe žene.

Nju je to raspametilo, pa ih je pitala hoće li možda da predahnu kod nje i istuširaju se ako im je potrebno. Dečaci su se pogledali i pristali su. Jedan od njih ubedio je drugog koji nije imao nikakvih pređašnjih seksualnih iskustava, dok je ovaj prvi već dva puta spavao sa školskom drugaricom pa "zna kako to ide".

Momci su došli u Tein stan, ali se samo prvi, iskusniji, istuširao. Drugi je za to vreme samo sedeo na sofi. Tea je, nakon što je izašao iz kupatila prvog lako namamila u krevet, dok je drugi otišao kući. Iskusniji dečak dva puta je vodio ljubav s njom.

Tea nikada ne bi bila otkrivena da je spavala sa maloletnikom da zajednička drugarica dečaka, inače vrlo ljubomorna na njihovo iskustvo očigledno, nije ih savetovala da kažu roditeljima da ih je starija žena maltene silovala.

 

 

Onaj momak koji se uplašio svega to je i uradio. Već narednog dana ceo kraj pričao je o tome da ih je Tea gotovo zlostavljala i policija je u rekordnom roku uhapsila majku dvoje dece.

 

Na sudu se branila tvrdnjom da je verovala da obojica imaju 16, a ne 14 godina, kao i da su izgledali veoma zrelo. Povrh svega, niko ih nije terao da uđu u njen stan.

Suđenje se nastavilo i još se ne nazire njegov kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading