Glumac iz čuvenog filma "Zaraza" otkrio jezive detalje: Naučnici su nam otkrili kako će se filmski scenario ostvariti i u stvarnom životu

Autor: Kurir, Republika

Svet

28.11.2020

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Džad Lou progovorio je o onome što mu se pre nekoliko godina desilo na snimanju.

Foto: Ilustracija

Glumac je koji je igrao u filmu "Zaraza" iz 2011. godine rekao da je na scenario koji se trenutno odvija u svetu bio već unapred pripremljen.

- Definitno sam imao osećaj da će se ovako nešto dogoditi. Za vreme snimanja filma s nama su radili brojni naučnici i stručnjaci koji su nam objašnjavali kako je scenario koji smo tada igrali za filmsko platno ujedno i scenario koji ćemo kroz nekoliko godina doživeti u stvarnom životu - objasnio je on i otkrio kako je već krajem prošle godine znao što nam se sprema.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džad Lou

- Kad je započela 2020, a u medijima se pričalo kako se poslednjih meseci u Kini širi nekakav virus, nažalost, nisam bio iznenađen. Znao sam da je došlo ono o čemu su mi govorili pre devet godina - zaključio je glumac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading