(FOTO) CIA OTPUSTILA KERUŠU LULU

Autor: Petface.net

Svet

06.11.2017

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki čovek ima svoj poziv, a malena Lulu dokazuje da to važi i za pse. Doduše, dokazuje da, baš kao i kod ljudi, može da se desi da posao ne legne svakome kako bi trebalo. Mnogi bi poželeli da su na njenom mestu, jer je Lulu trebalo da bude član CIA i bavi se prilično zanimljivim i odgovornim poslom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Međutim, CIA je imala još teži posao, a to je da iz svog programa "otpusti" labradorku Lulu koja ima svega osamnaest meseci.

- Nažalost, saopštavamo da je Lulu nakon nekoliko nedelja treninga pokazala da nije zainteresovana da otkriva eksplozivne mirise. Ponekad joj je tokom treninga previše dosadno pa bi se radije igrala, a ponekad joj jednostavno treba pauza da bi se odmarala. Kod Lulu, ovo ponašanje svakako nije privremeno - rečeno je u CIA.

Kada je pas, iz nekog razloga, otpušten iz K9 programa, odlazi u program usvajanja. Lulu je usvojio njen trener i sada uživa trčkarajući u dvorištu s vevericama i zečevima.

- Nedostaje nam Lulu, ali ovo je najbolja odluka za nju - smatraju u CIA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading