(VIDEO) BIVŠI ŠEF FBI PRED SMRT OTKRIO: Svetske elite spremaju GENOCID!

Autor: dnevno.hr, Republika

Svet

07.11.2017

06:33

Bivši šef FBI-ja Ted Ganderson, čovek je za kojega zna jako malo ljudi. Pre svoje smrti čovečanstvu je otkrio mnogo stvari koje su preko masovnih medija vrlo skrivene! Reč je o za mnoge šokantnim podacima koji ni po koju cenu ne smeju doći do šire javnosti - genocidu koji elita sprema za čitav svet.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zapravo, radi se o depopulaciji, kako oni to nazivaju, ali i o pripremama za novi totalitaristički sistem koji se u ovom trenutku malim koracima i sa svih strana stvara u čitavom svetu, pre svega u SAD, gde se sprovodi eksperiment nad ljudima koji se polako preliva na sve druge kontinente!

Ted Ganderson javnosti je pre smrti otvorio dušu, svedočio je o svemu šta je kao šef FBI vidio i čuo, ali gotovo ništa od toga nikada nije došlo do javnosti.

Kemtrejls

- Smrt, poznatija kao kemtrejls, dolazi na građane SAD-a, u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj i drugim zemljama Evrope. Lično sam video, ne samo u SAD, već i u Meksiku i Kanadi. Ptice umiru širom sveta, na stotine hiljada riba i drugih životinjskih vrsta umiru takođe. To je genocid. To je otrov. To je ubistvo koje su nametnuli UN. To je nešto što se mora zaustaviti. Lično znam od kuda poleću avioni koji ovo čine. Iz Linkolna, Nebraske, Fort Sila, Oklahome, to su mesta iz kojih se kreće - rekao je on u jednom od šokantnih intervjua, koje je dao za alternativne medije.

Avioni bez oznaka

- Lično sam posmatrao avione koji su pre leta stajali u Nebraski na avio-pisti američke vojske. Ti avioni nemaju nikakve oznake na sebi. To su vam veliki vojni avioni bez oznaka po sebi. To što čine je zločin, zločin protiv čovečnosti, zločin protiv svih naroda iz svih delova sveta. To mora biti zaustavljeno. Što nije uredu s našim Vladama? Ko ima uticaj na njihove odluke, na njih same, njihovu rodbinu i prijatelje? - naveo je on da bi još jednom upitao:

- Šta nije u redu s pilotima tih aviona da posipaju ovaj otrov po sebi, svojim porodicama? Neko mora učiniti nešto po tom pitanju. Neko mora progovoriti! - konstatovao je on.

Nabavka giljotina

Pored toga, Ted Ganderson svetu je ispričao kako je pre nekoliko godina Vlada SAD nabavila više od 30 hiljada giljotina koje su dobile odobrenje američke vlade!

Od navedenog broja, 15.000 giljotina trenutno je skladišteno u Džordžiji, a drugih 15.000 u saveznoj državi Montani.

Potvrda ovih navoda je dokument pod oznakom HB 1274 kojim je ozakonjeno u državi Džordžiji da se kao smrtna kazna nad građanima može primenjivati ​​odrubljivanje glave giljotinom. 

Mnogi u ovome ne vide ništa sporno jer u pitanju su smrtne kazne, ali tada je penzionisani agent FBI Ted Ganderson postavio jedno pitanje: ako je poenta samo izvršenje kazne nad osuđenim zatvorenicima, zašto je onda Vlada nabavila čak 30.000 giljotina i više od 600 miliona metaka sa šupljim zrnom (Hollow point bullets)

- Nije valjda da verujete u te priče, oni nešto opasno spremaju - naveo je on.

Komentari (0)

Loading