POLITIČKI MOTIVISAN NAPAD? Nakon hapšenja vozača koji se zaleteo u kapiju Merkelove, na vozilu pronađene ZABRINJAVAJUĆE poruke!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.11.2020

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berlinska policija uhapsila je vozača automobila koji se jutros zaleteo u kapiju sedišta nemačke kancelarka Angele Merkel.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen - napisala je policija na Tviteru.

"Bild" prenosi da je moguće da se radi o politički motivisanom napadu, te navode da je isti ovaj vozač već udario u istu ogradu pre šest godina.

Vest o incidentu prvi je preneo Rojters pozivajući se na izjave očevica.

Na fotografijama britanske agencije sa lica mesta vidi se kako policija proverava automobil na kapiji.

Na desnoj zadnjoj strani vozila je belim slovima ispisano "Stop politici globalizacije", a na levoj strani piše: "Vi, proklete ubice dece i starih ljudi".

Ni ograda ni automobil nisu mnogo oštećeni.

Nije poznato da li ima povređenih, kao ni da li je kancelarka Merkel u trenutku incidenta bila u zgradi. Na licu mesta su desetine policajaca i vatrogasno vozilo. Vozač koji je u kasnim srednjim godinama odveden je u kolicima.

Merkel bi danas trebalo da održi video-konferenciju sa saveznim premijerima o produžetku restriktivnih mera i novim koracima za borbu protiv pandemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading