Neverovatna auto tura kroz svodove sa milion lampiona: Reporter Republike u prazničnoj bajci u Čikagu

Autor:

Svet

22.11.2020

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od prošle nedelje Amerikanci imaju North Shore najveći novogodišnji zabavni park ukrašen sa blizu neverovatnih milion led svetala, a koji je smešten u Northbrook Courtu!

Foto: Privatna arhiva
Porodica Ćufalić

U pitanju je auto park koji pruža zabavu za čitavu porodicu bez apsolutnog rizika od zaražavanja u uslovima pandemije koronavirusom budući da posetioci prisustvuju čaroliji ne napuštajuci svoje automobile.

- Osećaj je neverovatan i pruža utisak euforije nalik onoj u novogodišnjoj noći. Deca bez daha posmatraju sve promene raskošnih svetala kojima su okruženi na čitavom putu kroz park. Svetla se menjaju uz ritam predivne praznične muzike koja se emituje na njihovom radiju. Zaista je sve divno osmišljeno da za tih pola sata koliko tura traje i odrasli zaborave na svakodnevicu i prepuste se prazničnom ushićenju - rekla je nasa čitateljka, Marija Tosic Culafic za Republiku i poklonila nam kadrove koje je zabeležila sinoć na Nortbruku.

Pravila su kruta uprkos svečanoj prilici pa gosti ne smeju da napuštaju automobe tokom svoje ture čije vreme je unapred precizno određeno, a za koju je ulaznica nabavljena preko interneta, što je ujedno i jedini način kupovine karte.  

- Za krstarenje pored zaslepljujućih lukova, blistavih štapića sa slatkišima, uzarenih Deda Mrazova i novogodišnjih simbola i jarko osvetljenijih instalacija, plaća se pedesetak dolara sa porezom po automobilu tokom vikenda, a preko radne nedelje ulaznica je malo iznad 30 dolara. Bitno je da se ugase svetla na automobilu dok se ide kroz svetlosne tunele i druge prolaze - kaže gospođa Ćulafić koja sa porodicom duže od decenije živi u obećanoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading