FARBA KAPLJE NIZ LICE: Trampov advokat na meti brutalnih šala, SVETSKI MEDIJI BRUJE O OVOME!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

20.11.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Donalda Trampa, Rudi Đulijani, sinoć je držao govor koji je trebalo da otkrije dokaze o masovnoj krađi glasova na američkim predsedničkim izborima. Međutim, nije govor ono što je gledaocima upalo u oči.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rudi Đulijani

Đulijani je tokom tog govora citirao Džoa Pešija iz filma "Moj rođak Vini" i tvrdio da je imao stotine dokaza za koje se zakleo da ih neće podeliti jer bi to u opasnost dovelo živote njegovih svedoka.

Tokom govora se Đulijani toliko znojio da su fotoreporteri zabeležili kako mu niz lice kaplje boja za kosu iako je često brisao lice. Korisnici na društvenim mrežama zbijali su šale na račun nekadašnjeg gradonačelnika Njujorka.

On je tokom konferencije za štampu izjavio i da su istraživanja njegovog pravnog tima ustanovila su da nije reč o pojedinačnim slučajevima manipulacija već da se taj obrazac ponavljao u mnogim državama, posebno u gradovima gde su demokrate na čelu.

- Govorim o masovnoj prevari - rekao je Đulijani u Kapitol Hilu sa drugim članovima Trampovog pravnog tima.

On je u tom kontekstu pomenuo Pensilvaniju, Mičigen, Viskonsin, Arizonu, a možda i Novi Meksiko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading