Zdravstveni radnici iz Velike Britanije tvrde da je nova Fajzerova vakcina OTROVNA

Autor:

Svet

16.11.2020

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdrastveni radnici iz Velike Britanije okupljeni oko grupe "NHS worker for choice" tvrde da je nova Fajzerova vakcina protiv koronavirusa otrov, kao i da maske ne doprinose sprečavanju širenja zaraze.

Foto: Ilustracija

Zbog objava ove grupe na društvenim mrežama reagovao je i sekretar ministarstva zdravlja Velike Britanije Met Henkok koji je naveo da su ovakvi postupci zdrastvenih radnika u potpunosti neprikladni.

- Biti protiv vakcnije je potpuno neprikladno - rekao je Henkok u izjavi za Tajms Radio.

- Ne bih ovo savetovao nikome jer mi nismo predložili, niti odobrili nijednu vakcinu u našoj zemlji dok ne prođe striktne bezbednosne provere.

- Primiti vakcinu, bez obzira da li je ona protiv gripa ili koronavirusa, je važan korak u zašiti sebe, ali i ljudi u vašoj okolini - istakao je Henkok.

Ova grupa koja za sada deluje na društvenim mrežama tvrdi da ne nastupaju kao antivakcinaški pokret već da žele da zaštite zdravstvene radnike. Navode i da Fajzerova vakcina protiv koronavirusa predstavlja pravi otrov jer u sebi sadrži zamrznuti virus koji svakog časa može biti oslobođen. 

 

 

 

Ko čini ovu grupu?

Zdrastveni radnici okupljeni u ovoj neformalnoj organizaciji svoje delovanje započeli su 4. oktobra pod nazivom "NHS workers for choice, not restrictions for not wanting a vaccine", ali su već istog dana promenili ime u "NHS workers for choice, no restrictions for declining a vaccine".

Grupa za sada deluje na društvenoj mreži Fejsbuk, a administratori ove stranice su Vilijam Strid, Linda Rouz, Heater Etkinson i Aurora Kavara.

Sebe opisuju kao grupu "posvećenu medicinskim profesionalcima koji kolektivno čuvaju slobodu izbora i mišljena su da niko ne treba biti kažnjen zato što odbija da primi vakcinu".

Jedan od članova u ovoj grupi objavio je i dramatičan post u kojem se tvrdi da je "populacija pod rekonstrukcijom. Dobrodošli u Novi svetski poredak".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading