(FOTO) Uleteo automobilom u policijsku stanicu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

12.11.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska policija je saopštila da je uhapsila muškarca koji se automobilom večeras "zakucao" u policijsku stanicu u severnom Londonu, a niko nije povređen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto sa lica mesta

Gradska policija je rekla da se incident dogodio oko 20 časova u stanici policije Edmontona, koja je potom evakuisana, preneo je Rojters.

Policajci koji su bili na licu mesta, kažu da nije bilo povređenih.


Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi automobil ispred stanice i čovek koji pokušava da zapali vatru na ulicama, pre nego što su ga policajci obuzdali i uhapsili.
"Vozilo je ostalo na mestu udesa. Došle su specijalne snage, koje će sve to da istraže. Policijska stanica je evakuisana, veliki kordon je ispred zgrade", saopštila je policija.

Kejt Osamor, lokalni poslanik u parlamentu, napisala je na Tviteru da se "veliki incident dogodio u Edmonton Grin policijskoj stanici" i pozvala je građane da ostanu kod kuće ako su u blizini.

Velika Britanija je na oprezu zbog potencijalnih terorističkih pretnji, posebno nakon terorističkih napada u Beču i Francuskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading