OTKAZALO MU SRCE USRED ORGIJA: Dva puta za redom uspeo što nikad nije, zatresao se i izdahnuo

Autor: Objektiv.rs, Republika

Svet

11.11.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajlanđanin Kun Tep (44) preminuo je od infarkta na orgijama u Samun Prakat provinciji koje je sa prijateljima tradicionalno održavao svakog prvog vikenda u mesecu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tep je preminuo od zastoja rada srca, a on je nastao kao posledica konzumacija tableta “vijagra”, litara alkohola, ekstazija i kokaina.

Taksistu sa Tajlanda su beživotnog našli prijatelji u jednoj od soba koje su uvek iznajmljivali u motelu. Da mu nije dobro prijavile su dve devojke koje su bile s njim u sobi. Prijatelji su ga zatekli sa penom u ustima i modrim licem.

- Devojke su nam rekle da im se pohvalio kako je popio te večeri čak 5 vijagri i koristio je specijalnu kremu koja dodatno poboljšava erekciju. Rekle su i da je bio van sebe od uzbuđenja, kao i da se tresao što će naizmenično sa obe imati analni seks što nikada pre nije uradio sa 2 odjednom - ispričao je jedan od prijatelja.

 
Nakon obdukcije potvrđeno je da je kod Kuna Tepa nastao zastoj rada srca, kao i da je isključivi krivac smrti bila fatalna kombinacija vijagre sa alkoholom i drogom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading