DOKAZ DA JE KORONA NAPRAVLJENA DA SRUŠI TRAMPA! Farmaceutska kompanija objavila šokantne rezultate

Autor: Republika

Svet

09.11.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena manipulacija virusom!

RepublikaFoto: montaža/Tanjug/AP/pixabay.com/E.DELIBAŠIĆ
Donald Tramp

Koronavirus je napravljen kao biološko oružje, a glavni cilj je bio da se aktuelni predsednik SAD Donald Tramp skine sa vlasti. 

Specijalni američki izaslanik za Kosovo Ričard Grenel, sredinom septembra, ukazivao je na ove tvrdnje koje su se ispostavile potpuno opravdanim. Na ove manipulacije je ukazivao i sam Tramp tokom govora na predizbornim mitinzima.

Cilj je postignut, Tramp nije reizabran za predsednika SAD.

Dokaz da je koronavirus stvoren i forsiran kako bi Trampa skinuli sa čela najmoćnije države na svetu je objava farmaceutske kompanije Fajzer (Pfizer) u kojoj stoji da su preliminarni rezultati treće faze istraživanja na vakcini protiv kovida više nego dobri.

"Fajzer objavljuje da je vakcina 90 odsto delotvorna, prema preliminarnim rezultatima treće faze", stoji u saopštenju ove kompanije. 

Jedan od visokih zvaničnika kompanije izjavio je da je vest o vakcini nešto najbolje što je moglo da se desi za SAD i javno zdravlje.

- Danas je veliki dan za nauku i za čovečanstvo. Prvi set rezultata treće faze istraživanja vakcine protiv kovida 19 dokazuje prvobitne dokaze sposobnosti našeg cepiva da spreči zarazu koronavirusom - rekao je šef uprave Fajzera dr. Albert Bourla.

Izvršni direktor kompanije rekao je da će do kraja godine proizvesti dovoljno vakcina kako bi 15 do 20 miliona ljudi postalo imuno, piše Njujork Tajms.  Fajzer razvija vakcinu u saradnji s nemačkom firmom BioNTech, a analiza pokazuje da cepivo pokazuje puno bolje rezultate od onih kojima su se nadali mnogi stručnjaci, i da se po efikasnosti može uporediti s postojećim cepivom protiv ospica.

Moćno oružje protiv korone dolazi tačno u trenutku kada Tramp gubi izbore, dok je pre glasanja virus bukvalno divljao i napravio velike probleme koji su rezultirali socijalnim nemirima širom SAD. Upravo je korona dovela i do velike nezaposlenosti u ovoj zemlji, kao i pada životnog standarda. 

Korona će sada iznenada nestati, kao što se iznenada i pojavila, jer je cilj postignut - smenjen je Tramp. Podsetimo, američki predsednik je na predizbornom mitingu potvrdio da je pandemija upereno direktno protiv njega, rekavši da posle 4. novembra (dan izbora) građani SAD više neće slušati o virusu KOVID-19.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading