ŠUT KARTA ZA TRAMPA! Uz izbore izgubio i Melaniju?

Autor: republika

Svet

08.11.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio je izbore - ali da li bi Donald Tramp mogao da izgubi i suprugu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP


Poznato je da se Melanija Tramp rasplakala kada je njen suprug trijumfovao 2016. godine, dok je jedan prijatelj rekao: „Nikada nije očekivala da će pobediti“.

Čekala je pet meseci pre nego što se preselila iz Njujorka u Vašington, navodno zato što je njihov sin Baron "morao da završi školu". Ali bivša pomoćnica Stefani Volkof tvrdila je da je Melanija pregovarala o postbračnom sporazumu kako bi Baron dobilo jednak udeo u Trampovom bogatstvu.


Gospođa Volkof je tvrdila da su Trampovi imali odvojene spavaće sobe u Beloj kući i da su imali "transakcioni brak". Kolega, bivši pomoćnik Omarosa Manigault Nevman, tvrdio je da je petnaestogodišnji brak para završen, dodajući: „Melanija broji svaki minut dok ga ne napusti i ona se može razvesti. 

Uprkos hladnim trenucima u javnosti, gospođa Tramp (50) tvrdi da ima "odličan odnos" sa svojim suprugom (74). U međuvremenu, on insistira da se oni nikada ne svađaju. Trampov predbračni sporazum sa drugom suprugom Marlom Maples sprečava je da objavljuje bilo koju knjigu ili daje intervjue kritične prema njemu. Advokatica Kristina Previte rekla je da je verovatno Melanija pristala na sličan kodeks ćutanja.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading