POLICIJA SNIMILA PRAVI HOROR: Zaustavimo seksualno nasilje!

Autor: Republika

Svet

04.11.2017

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Južne Koreje svake godine zabeleži hiljade seksualnih zločina koje voajeri počine koristeći skrivenu kameru. Nakon što snimi žensku osobu koja se nalazi ispred njih, kameru spuste niže ispod suknje, a potom te sadržaje objave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ozbiljno zastrašivanje može da promeni bolesnike

Policija je odlučila da pokrene kampanju koja je šokirala mnoge, a posebno ovakve prestupnike. Snimili su video koji izgleda poput onih koje prave voajeri, ali u trenutku kada se kamera spušta ispod suknje na displeju "iskaču" žene-žrtve našminkane i obučene kao u horor filmovima.

Žrtve imaju dosta psihičkih problema nakon što ugledaju sebe na ovakvom videu, a prema navodima južnokorejskih medija, neke su počinile i samoubistvo. Policija je ovim videom poručila kako prati ovakve prestupnike i da će biti krivično gonjeni. Nisu objavili na kojoj stranici se nalazi video kako voajeri ne bi znali o kojem je tačno reč, i kako bi ih što više bilo uhvaćeno i kažnjeno.

Do sada su neočekivani korisnici video skinuli hiljade puta, tačnije 26.000. Policija se nada da će ih ono što vide šokirati, a i nakon što saznaju da mogu biti uhvaćeni, prestati raditi ovako prljave radnje.

Osobe koje postavljaju skrivene kamere ili koriste snimke za ovakvu vrstu seksualnih prestupa mogu biti osuđene na pet godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading