Jedva izvukli ŽIVU GLAVU! Britanski specijalci spasili grčke pomorce od slepih putnika: Hteli da ih UBIJU

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

26.10.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon upada britanskih specijalaca na grčki naftni tanker u Lamanšu zbog sumnje da je otet, oglasila se kompanija u čijem je vlasništvu brod, saopštila da niko od članova posade nije povređen i zahvalila se britanskim vlastima na profesionalno izvedenoj akciji.

Foto: youtube.com/Reuters
Foto: Ilustracija

- Informisali smo britanske vlasti da su na brodu pronađeni slepi putnici i da smo zabrinuti za bezbednost s obzirom da se u poslednje vreme slepi putnici ponašaju izrazito neprijateljski - stoji u saopštenju uprave kompanije Navios Tanker, vlasnika broda Nave Andromeda, preneo je Rojters.

Pripadnici specijalnih pomorskih snaga koje su stacionirane na samo nekoliko kilometara od ostrva Vajt u Lamanšu, na jugu Engleske, gde je lociran i grčki tanker, upali su na brod nedugo nakon poziva u pomoć.


Britanski ministar zdravstva Met Henkok je potvrdio da je posada na bezbednom i pohvalio pripadnike bezbednosnih snaga za "primerno izvedenu akciju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading