"MERKELOVA JE SOTONA, ŽRTVUJE LJUDE": Desničari napali artefakte u tri nemačka muzeja u Berlinu!

Autor:

Svet

22.10.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umetnički predmeti neprocenjive vrednosti u tri nemačka muzeja Pergamon, Staroj nacionalnog galeriji i Novom muzeju na Muzejskom ostrvu u Berlinu našli su se na meti bizarnih napada. Oko 70 artefakata, među kojima su bili egipatski sarkofag, skulpture i slike iz 19. veka, prelivene su tečnošću na bazi ulja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Angela Merkel

Nemački mediji spekulišu da su u napadu na artefakte bili uključeni sledbenici bizarnih desničarskih teorija zavera, koje se u poslednje vreme ubrzano šire i Nemačkom, paralelno s poricanjem pandemije virusa korone.

Prema mišljenju pristalica ove teorije, muzej Pergamon je centar "globalne satanističke scene" zbog rekonstrukcije drevnog grčkog Pergamonskog žrtvenika. Jedan od njihovih najvećih pristalica Atila Hildman raširio je na društvenim mrežama teoriju da je rekonstrukcija Pergamonskog žrtvenika u stvari "tron sotone", na kom nemačka kancelarka Angela Merkel "žrtvuje ljude".

U prilog svoje teorije Hildman tvrdi i da je Merkelova, čija je rezidencija tačno preko puta Pergamona, jedan od svetskih lidera koji priprema vakcinu protiv virusa korona da bi počinila genocid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading