Ruska Barbika tvrdi da ima natprirodne moći: Jede samo vazduh!

Autor:

Svet

14.10.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka Valerija Lukjanova (35), koja je operacijama pokušavala da stekne izgled ljudske Barbike, a sada na Instagramu tvrdi da se bavi metafizikom, kao i da je medijum, spisateljica i predavačica.

Velrija Lukjanova

Ova ukrajinska državljanka ruskog porekla, koja se nakon početka rata u Donbasu 2014. preselila u Moskvu, još uvek na društvenim mrežama objavljuje gomile slika na kojima pozira kao poznat lutka, iako se navodno odrekla starog načina života. Ona je iste godine kada su izbili sukobi u Ukrajini objavila da je počela da jede samo voće, nakon čega joj je cilj bio da se hrani isključivo od vazduha i živi od energije, što se poklapalo s hindusitičkim učenjem. U međuvremenu je izvadila par rebara kako bi stanjila struk, a sada je navodno stekla natprirodne moći, kojima navodno podučava one koji se upišu na njen trodnevni kurs na Instagramu.

Pratiocima na društvenim mrežama sada poručuje da su "manekenke prazne i glupe", pošto navodno sada ne prepoznaje staru sebe, ali su je pratioci u komentarima pitali kako bi i mogli da se prepozna posle toliko operacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading