(VIDEO) PREBIO ĆERKINOG PROFESORA A PROFESORKU OTEO

Autor: blic.rs, Republika

Svet

01.11.2017

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sedmočasovne opsade, američki specijalci su juče uveče nagrnuli u učionicu osnovne škole u Riversajdu, Kalifornija, i ubili oca učenice koji je držao profesorku kao taoca, preneo je "Los Anđeles Tajms".

RepublikaFoto: youtube.com/ABC News
Bolesnik je sedam sati držao taoca, đaci su evakuisani

Luvel Kenon (27) je preminuo u bolnici, saopštio je zvaničnik policije Riversajda Rajan Rejlsbek.

Profesorka Linda Montgomeri je lakše povređena, kad ju je Kenon zgrabio i uvukao u praznu učionicu gde ju je držao za taoca.

Tokom sedmočasovne opsade, policijski pregovarači su stupili u kontakt sa Kenonom, ali nisu čuli ni reč od profesorke, zbog čega je odlučeno da specijalci upadnu u učionicu. Nije poznato da li je Kenon bio naoružan. Svedoci kažu da nisu videli oružje.

Incident je počeo juče oko 11 ujutro, kad je Kenon nasilno ušao u školu "Kastl vjuv", izjavio je portparol škole Džastin Grejson.

Kenon, koji ima ćerku u prvom razredu, nije se prijavio na ulazu u školu. Kad mu se suprotstavio jedan profesor, Kenon ga je udario u lice. Svedoci su rekli da je profesorovo lice bilo krvavo i da mu je Kenon slomio nos. Profesor je zbrinut u bolnici, a svi učenici su evakuisani i pušteni kućama.

Kenon je nakon napada uzeo profesorku Montgomeri za taoca, ali motiv otmice nije poznat, saopštila je policija.

Nije jasno zašto je Kenon došao u školu, ni li je i ranije bilo problema s njim.

Karl Džekson, otmičarev ujak, izjavio je da je Kenon imao psihički slom i da ga je imao ponovo.

To je sve, on nije opasan – rekao je Džekson tokom opsade.

Članovi Kenonove porodice su izjavili da su tog jutra sakrili od njega ključeve automobile, ali da je on ipak našao način da ode do škole, preneo je "ABC njuz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading