Trampovo prvo obraćanje nakon izlaska iz bolnice: Osećam se odlično, vakcina će veoma brzo biti razvijena, a korona će nestati,!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

10.10.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp prvi put se danas pojavio u javnosti nakon izlaska iz bolnice, gde je bio smešten pošto je oboleo od koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

- Osećam se odlično - rekao je Tramp sa terase Bele kuće, prenosi agencija Rojters.

Tramp, koji se pojavio noseći masku - uklonivši je sa lica tokom govora, obratio se sa terase Bele kuće tokom događaja organizovanog pod nazivom “Miran protest za rad i red”, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina koji su stajali na travnjaku ispod terase.

Tokom šesnaestominutnog govora predsednik Tramp rekao je, između ostalog, da će vakcina protiv kovida-19 biti veoma brzo razvijena, prenosi Glas Amerike.

- Nestaće i već nestaje - rekao je američki predsednik, aludirajući na koronavirus koji je u zdravstvenom i ekonomskom smislu paralisao Sjedinjene Države i čitav svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading