Zločin koji je zapanjio sve: Otac ubio dvomesečnu ćerkicu

Autor:

Svet

05.10.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (32) je priznao da je do smrti tresao svoju malenu dvomesečnu ćerkicu nakon svađe sa ženom oko toga ko će je hraniti noću. Otac je priznao da je nasilno drmajući ubio svoje dvomesečno dete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Džozef Rej je optužen za ubistvo nakon skoro sedmogodišnje istrage smrti bebe Ave Rej u njihovom stanu u Prestonpansu, u Istočnom Lotijanu, 1. novembra 2012. godine.

32-godišnjak se suočio sa optužbom za ubistvo na Visokom sudu u Glazgovu, ali tužioci su prihvatili njegovu izjavu da je kriv, zbog čega će mu smanjiti kaznu, piše Alo.

 

Reju, koji je radio kao komunalac na sakupljanju otpada i smeća, određen je pritvor do izricanja presude sledećeg meseca. Beba Ava je rođena 3. septembra 2012. godine i bila je prvo dete Reju i njegovoj partnerki Loren Skot.

Tužiteljka Ešli Edvards rekla je da se par nakon porođaja "svađao" uglavnom oko toga ko će hraniti bebu tokom noći. Na ročištu je danas rečeno da je Rej u početku tvrdio policiji da je te noći uspavao Avu.

 

Rej je dodao da je kasnije otišao da je nahrani, podigao bebu i utvrdio da "ne reaguje".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading