TURCI, SIRIJSKI PLAĆENICI I TERORISTI SU NA STRANI AZERBEJDŽANA: Premijer Jermenije izneo zaštrašujuće činjenice o ratu za Nagorno-Karabah

Autor: Tanjug, Republika

Svet

03.10.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Jermenije Nikol Pašinjan tvrdi da pored azerbejdžanske vojske u napadima u Nagorno-Karabahu učestvuju i plaćenici iz Sirije i teroristi, kao i specijalne jedinice turske vojske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rat u Nagorno-Karabahu (Ilustracija)

- Imamo informaciju da je 150 visokih turskih vojnih oficira u različitim azerbejdžanskim komandnim centrima i kontrolišu vojne operacije", rekao je on u obraćanju naciji - prenosi Armenpres.

Kako je dodao, analiza situacije od prethodnog dana pokazuje da je između 150 i 200 neprijateljskih vojnika napalo poziciju vojske Nagorno-Karabaha.


On je dodao da su se takvi napadi ponavljali nekoliko puta tokom dana uz podršku raketne i konvencionalne artiljerije, oklopnih vozila i vazdušnih snaga.
 

Pašinjan je rekao da su je već nedelju dana jermenski narod u Nagorno-Karabahu i Jermeniji odoleva terorističkom napadu Turske i Azerbejdžana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading