Poznata glumica nađena mrtva u svom stanu! Bila je zvezda poznatog horor filma

Autor: Tanjug, Republika

Svet

27.09.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesetogodisnja japanska glumica Juko Takeuči nađena je mrtva u svom stanu u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je počela istragu, a prema pisanju medija, ova nagrađivana glumica, majka dvoje dece, najverovatnije je izvršila samoubistvo.

Telo glumice je našao njen suprug, takođe glumacTaiki Nakabajaši, a lekari u bolnici su mogli samo da konstatuju njenu smrt, prenosi Bi-Bi-Si.


Takeuči je bila poznata glumica u Japanu, a najviše su je znali po ulozi u čuvenom japanskom horor filmu "Ring" iz 1998. godine. Svetsku popularnost stekla je 2018. igrajući u seriji "Mis Šerlok“ u produkciji HBO.
 


Iako još nije zvanično potvrđeno da je glumica sebi oduzela život, ovo je još jedan od mnogobrojnih slučajeva samubistava poznatih, talentovanih ljudi u Japanu.

Početkom ovog meseca samoubistvo je izvršila poznata japanska glmuica Sei Ašina, a u julu glumac Haruma Miura i rvačcka zvezda Hana Kimura u maju, navodi Bi-Bi-Si.

 

Japan ima jednu od najviših stopa samoubistava na svetu, iako nanoviji podaci pokazuju da je u opadanju broj onih koji oduzimaju sebi život od kada su uvedene preventivne mere 2015. godine, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading