Vanesa Brajant tuži američku policiju zbog duševnog bola i ugrožavanja privatnosti

Autor: Tanjug, Republika

Svet

23.09.2020

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Brajant, udovica legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta, podnela je tužbu protiv šerifovog odeljenja Los Anđelesa i šerifa Aleksa Vilanueve zbog nedozvoljenog objavljivanja fotografija mesta helikopterske nereće, u kojoj je poginuo njen muž i njihova 13-godišnja ćerka Ðijana.

RepublikaFoto: instagram.com/vanessabryant
Vanesa i Kobi Brajant

Kako su sinoć preneli američki mediji, tužba zbog nanetog duševnog bola, zadiranja u privatnost i nepažnje podneta je u četvrtak pred sudom u Kaliforniji.

Posle helikopterske nesreće 26. januara, pojavile su se informacije da su pripadnici šerifovog odeljenja u Los Anđelesu optuženi da su delili fotografije mesta nesrece, a i da se jedan od njih hvalio fotografijama.

Mediji su preneli da je policajcima naređeno da obrišu fotografije, ali da zvanična istraga nije pokrenuta.

U tužbi Brajantove navodi se i da je šrifova kancelarija nastojala da prikrije nedozvoljene postupke svojih zaposlenih, kao i da se sumnja da fotografije sa mesta nesreće još postoje, piše ESPN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading