SRBIJA I KOSOVO SU SE VEKOVIMA UBIJALI, MI SMO TO ZAUSTAVILI! Donald Tramp se podičio uspesima u pregovorima sa Beogradom i Prištinom

Autor: Tanjug, Republika

Svet

20.09.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je zaslužio Nobelovu nagradu za mir jer je uspeo da zaustavi masovna ubijanja između Srbije i Kosova, prenose američki mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Donald Tramp i Aleksandar Vučić

- Siguran sam da je sledeća stvar Nobelova nagrada za mir. Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Toliko godina su se ubijali. Prestaće da se ubijaju. Znate, oni su to radili stotinama godina, doduše pod različitim imenima - rekao je Tramp na predizbornom skupu u Severnoj Karolini.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti obavezali su se 4. septembra u Beloj kući na normalizaciju ekonomskih odnosa.

 
Za ulogu u postizanju tog dogovora Srbije i Kosova, poslanik u parlamentu Švedske Magnus Jakobson nominovao je prošle nedelje vlade SAD, Srbije i Kosova za Nobelovu nagradu za mir.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 3. novembar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading