Dvanaestogodišnjak je živeo u paklu: Otac ga je nemilosrdno zlostavljao, težio je samo 20 kila kada je policija otkrila horor

Autor: Mondo, Republika

Svet

17.09.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su, kada su došli na mesto zločina, opisali da ih je zatekao horor.

Foto: Ilustracija

Policija u Pensilvaniji uhapsila je Skota Šolenbergera (41) i Kimberli Maurer (35) kao osumnjičene za ubistvo Skotovog sina, dvanaestogodišnjaka Maksvela Šolenbergera.

Par je uhapšen čak skoro četiri meseca nakon što je otkriveno telo dečaka koje ukazuje da je živeo u paklu.

Maksvel Šolenberger nije išao u školu, nije imao zdravstveno osiguranje...imao je samo jednu sobu. Soba u kojoj je živeo zaključan u potpunosti je bila prekrivena njegovim izmetom, kao i telo mališana, a od nameštaja imao je samo jedan krevet, takođe unakažen ljudskim fekalijama.

 

Pored fekalija i jednog kreveta, u sobi se nalazila velika količina svakojakog đubreta koje se, kako je policija konstatovala, tu taložilo godinama jer je u velikoj meri istrulilo ili se ubuđalo.

Jedini prozor koji se nalazi u sobici oblepljen je krep trakom tako da do dečaka nije stizala niti sunčeva svetlost niti je mogao da vidi život koji se odvija u "spoljašnjem svetu".

Telo dečaka pronađeno je na krevetu, bez odeđe, prekriveno fekalijama, a kada je izmereno težilo je svega 20 kilograma što je za upola manje od težine koju bi trebalo da ima dvanaestogodišnje dete. Rezultati obdukcije tela ukazali su da je dečak bio toliko slab da nije mogao da se kreće ili stoji na nogama.

Na kraju, pored svih muka, obdukcija je pokazala da je dečak ubijen tupim predmetom u glavu.

Maurer je izjavila kako je ona bila staratelj deteta s obzirom da se plašila da bi njen dečko, Skot Šolenberger mogao da povredi dete jer je pokazivao veliku frustraciju prema njemu.

 

Rođaci Mauer i Šolenbergera su izjavili da mnogi nikada nisu ni videli Maksvela, a oni koji jesu su izjavili da godinama nisu znali ništa o njemu, dok su neki zaboravili i da uopšte postoji.

Protiv Šolenbergera i Maurer podignuta je optužnica za teško ubistvo i oboje se nalaze u pritvoru bez mogućnosti oslobađanja uz kauciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading