ŠOK! Bivša manekenka progovorila posle dve decenije: Tramp me je seksualno zlostavljao tokom US Open-a!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

17.09.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejmi Doris, bivša manekenka, optužila je prvog čoveka SAD Donalda Trampa da ju je seksualno napastvovao tokom turnira US Open pre više od dve decenije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Dorisova je, u ekskluzivnom intervjuu za Guardian, rekla da ju je Tramp spopao ispred toaleta u svojoj VIP loži 5. septembra 1997. godine.

Ejmi, koja je tada imala 24 godine, optužuje Trampa da ju je nasilno poljubio, gurajući joj jezik u usta, stiskajući je u zagrljaj iz kojeg nije mogla da pobegne.

Ona je o svemu odlučila da progovori posle 23 godine, objašnjavajući da joj je bilo zlo od svega i da se osetila ugroženom.

- Uhvatio me je u zagrljaj iz kog nisam mogla da se izvučem. Ne znam kako drugačije da nazovem to kad vam neku gura jezik niz grlo, ali sam uspela nekako da ga izguram uz pomoć zuba, mislim da sam ga čak i povredila - tvrdi Ejmi Doris.

Tramp, s druge strane, preko svojih advokata oštro negira njene navode i tvrdi da nikad nije uznemiravao, zlostavljao ili se bilo kako neprikladno ponašao prema Dorisovoj.

 

Ima dokaze koji potkrepljuju priču?

Dorisova, koja živi na Floridi, dostavila je novinarima Guardian-a dokaze koji bi mogle da potkrepe njenu priču. Naime, pokazala je kartu sa US Opena i šest fotografija na kojima se vidi kako stoji kraj Trampa, koji je tada bio u braku sa svojom drugom ženom, Marlom Mejpls.

Njene tvrdnje potvrdilo je još nekoliko osoba kojima se poverila o incidentu. Među njima su i Ejmin prijatelj iz Njujorka i njena majka, koje je pozvala odmah nakon navodnog napada. U godinama koje su usledila o svemu se poverila svom psihologu i još nekim prijateljima. Svima je ispričala istu priču koju je ispričala i novinaru Guardiana.

Doris, koja sada ima 48 godina i majka je bliznakinja, rekla je da je o svemu htela da progovori 2016. godine, kada je još nekoliko žena tvrdilo da ih je, tadašnji republikanski kandidat za predsednika, seksualno napastvovao. Ipak, odlučila je da o svemu ćuti, iz straha da bi to moglo da ugrozi njenu porodicu.

RepublikaFoto: youtube.com/The Guardian
Ejmi Doris

- Sada moje devojčice treba da proslave 13. rođendan, želim da ih naučim da nikad ne smeju da dopuste da im neko radi nešto što ne žele. Želim da im budem uzor, da im pokažem da nisam ćutala već da sam se suprostavila nekom ko je uradio nešto nedolično - tvrdi Ejmi Doris.

Ona je rekla da je te godine bila nekoliko dana sa Trampom, pošto je sa tadašnjim dečkom Džejsonom Binom otišla u Njujork. U to vreme, Dorisova je živela u Boka Ratonu na Floridi ali je često putovala u Majami zbog revija i posla. Bin, koji je osnivač nekoliko modnih magazina jer bio prijatelj sa Trampom, a 1999. godine je tvrdio da mu je najbolji prijatelj.

U petak, 5. septembra, Bin je Doris odveo da upozna Trampa u njegovoj kancelariji na Menehtnu, nakon čega su svi zajedno otišli na turnir u Kvinsu.

- Bio je veoma napadan. Prosto deluje kao takav lik, onaj koji misli da može da radi šta mu se prohte... iako sam tu bila sa dečkom - tvrdi Dorisova.

 

Njima se u loži pridružilo još nekoliko Trampovih prijatelja. Tada je i uslikana fotografija na kojoj je Doris uz Trampa i njegovu prijateljicu Marilu Vitni.

Doris tvrdi da je do napada došlo kada je ustala kako bi otišla u toalet koji se nalazio iza pregradnog zida, udaljen nekoliko metara od mesta gde je Tramp sa prijateljima gledao meč.

- Imala sam problema sa kontaktnim sočivima, sećam se da sam išla da ih potopim u tečnost - priča Ejmi.

Kada je izašla Tramp ju je, kako tvrdi, čekao ispred.

- Prvo sam pomislila da želi da ide u toalet, ali to nije bio slučaj, nažalost. Zaskočio me je dok sam ja uz nervozan osmeh pokušala da ga odgurnem - tvrdi Doris.

On kaže da Tramp nije prihvatio "ne" kao odgovor.

- Izgleda da nije bitno ko si. Svaki put kada neko kaže ne, to znači ne. Međutim, to njemu nije bilo dovoljno - tvrdi bivša manekenka.

Ona kaže da je bila u šoku zbog svega.

- Osetila sam se ugroženo i nisam mogla da shvatim odmah šta se dogodilo. Vratila sam se u ložu i pokušala da pričam sa ljudima i da se opustim, jer, ne znam.... - priča Doris.

Ona kaže da se ne seća da li je tadašnjem dečku ispričala sve detalje o napadu, ali kaže da mu je sigurno rekla da poruči Trampu da je ostavi na miru.

- Sećam se da sam mu rekla da me spopada i da mi nije prijatno i da mora nešto da učini - tvrdi Ejmi Doris.

U SAN FRANCISKU KAO NA MARSU: Vatrena apokalipsa guita sve pred sobom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading