Dete (2) ispalo kroz prozor sa prvog sprata zgrade

Autor: Kurir, Republika

Svet

10.09.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnji dečak pao je u petak oko 11:30 s prvog sprata stambene zgrade u Solinu i zadobio teške telesne povrede. Ima prelom krsne kosti i povređenu glavu, a povrede srećom nisu opasne po život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dečak se najverovatnije popeo na krevet koji je visok 40-ak centimetara i nalazi se ispod prozora u spavaćoj sobi, koji je tom prilikom bio otvoren ili ga je dete samo otvorilo, piše Slobodna Dalmacija.

Pao je kroz prozor s visine od četiri metra na betonsku podlogu uz zapadnu stranu zgrade. Dete je nakon pada bilo pri svesti, a susedi su odmah pozvali hitnu pomoć.

 

Iako je prošlo nekoliko dana, još uvek nisu poznati detalji što se tačno dogodilo. Neki stanari govore da je navodno jedan gospodin doneo tako povređeno dete majci koja nije ni znala da je ispalo, a da je otac spavao. Te informacije nisu potvrđene.

- Na solinskom području usled pada kroz prozor sobe na prvom spratu dete je zadobilo teške telesne povrede pa je zadržano na lečenju do današnjeg dana (ponedeljak uveče) kada je otpušteno na kućnu negu. Na mestu događaja izvršen uviđaj, a prema za sada dostupnim informacijama radi se o nesrećnom slučaju. Policija će preduzeti mere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u ovom događaju - odgovorili su iz policije na upit Slobodne Dalmacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading